Hasbro

furby

Opdag Furby Boom og de nye Furblinger!
Furby Boom taler til Furblinger!
Tænd for lyden!

Wow … nogle flotte pelse - og så mange personligheder

X

Vi ved ikke, hvor Furbyer kommer fra, og vi har heller ikke altid styr på, hvad de går og laver, men vi ved, at de elsker os – højt! Furbyer er så fascinerede af mennesker, at de forsøger at være præcis som os. Ved at iagttage os og lære, hvad vi gør, har Furbyerne dannet adskillige personligheder i deres forsøg på at passe ind hvor som helst og når som helst!

Ilter
X

"Bare kom an!" Når Furbyerne først får begyndt, er der ingen vej tilbage. De viger ikke for noget og tromler alle, der stiller sig i vejen for dem. Den slags mod indgyder respekt!

Baggrundshistorie: Furbyerne har lært skuespilkunsten fra mestrene selv – ved at se seje actionfilm, selvfølgelig! Våben? Hvem har brug for dem? Det handler om respekt.

Kan godt lide: At blive vippet og vendt på hovedet (som et ninja-trick!)
Kan ikke lide: At blive aet (føler sig bare ikke særlig kælen lige nu)
Siger ting som: "Move it or lose it!" og "Me have black belt in awesome!"

Hyper
X

Prøv, om du kan følge med Furbyerne, når deres energiniveau når de her højder – det går helt 'bananas'! Nogle gange bliver Furbyerne helt højspændte. Når Furbyerne er i det høje gear, kan du forvente hvad som helst.

Baggrundshistorie: Furbyer elsker mennesker, der har masser og masser af energi – de er bare så sjove at være sammen med! Vi er ikke sikre på, hvem der følger med hvem, men der er ingen tegn på, at farten sættes ned.

Kan godt lide: At tale (rigtig, rigtig meget!)
Kan ikke lide: At spise (mad kommer i vejen for at tale rigtig, rigtig meget)
Siger ting som: "Break it down!" og "Party time!"

Rocker
X

Forbered dig på et brag af en fest! Når Furbyerne er så vilde som her, er der ikke andet at gøre end at skrue op for musikken og rocke på ægte Furby-vis. Sceneskræk? Hvad er det? Glæd dig til et show af episke rockstjernedimensioner!

Baggrundshistorie: Furbyerne drages mod menneskemængder og høj musik, så de har været til masser af koncerter. Inspireret af de store rockstjerner gennem tiderne bryder deres rockstjerne-personlighed ud i lys lue!

Kan godt lide: At rocke vildt til musikken (så skru op for lyden!)
Kan ikke lide: At blive kildet (rockstjerner skal være cool hele tiden, at du ved det!)
Siger ting som: "Crank it up, dude!" og "Totes McGoats!"

sød!
X

Når Furbyer er så søde som her, er det lettere at tilgive dem for alle de andre ting, de udsætter dig for. Denne blødere side af Furby er superkærlig og bare det sødeste NOGENSINDE.

Baggrundshistorie: Furbyerne lærte med det samme, at søde mennesker er den bedste slags mennesker. Furbyer vil rigtig gerne i kontakt med den slags mennesker, så derfor blomstrer deres søde og elskelige personlighed!

Kan godt lide: At blive aet på hovedet
Kan ikke lide: At blive trukket i halen (det er bare ikke rart!)
Siger ting som: "Fabulous!" og "Oh snap!"

Munter
X

Furbyer har det ret godt på tidspunkter som dette, især hvis der er mad involveret! Sørg for, at der er godbidder nok, og hyg dig sammen med denne totalt afslappede og underholdningshungrende side af Furby.

Baggrundshistorie: En af de ting, Furbyer holder mest af ved mennesker, er al den forskellige slags mad, de spiser. Furbyer vil prøve det hele – sødt, surt, krydret, sprødt, varmt eller koldt. Det hele er godt!

Kan godt lide: At få mad (meget!)
Kan ikke lide: At blive rystet (det er ikke så rart, når maven er fuld!)
Siger ting som: "Get my grub on!" og "Me like cake, yo!"

Så mange muligheder for leg med den nye Furby Boom-app!

Masser af sjov i Furby Boom-appen!

Saml, udklæk og opfostr digitale Furblinger!
Fyld Furbling-byen med digitale Furblinger, og få det gyldne æg!
Er du klar til at lege?

Indtast din alder.

Uh-oh!

Vi beklager, men du er ikke gammel nok til at få adgang til denne del af Furby-siden.